Om oss

LYDIGA TASSAR är inte ett vanligt hundföretag med kurser. Här hittar du som privatperson oändliga möjligheter att träna din hund på. Även du som företagare har en unik möjlighet att erbjuda dina kunder träning med kontrollerad störning. Du kanske har en antijaktkurs? Eller en vardagslydnad med störning? Här hittar ni katt, hund, höns och kaniner.

Lydiga Tassar har utbildade Hundpsykologer och Hundinstruktörer som brinner för sitt yrke och ständigt utvecklas för att bli bättre och för att kunna ge er hundägare den hjälp ni behöver så att ni ska kunna få en djupare kunskap om er hund. Vi vill ge er enkla redskap som kommer förändra er vardag med er hund på ett enkelt och rolig sätt.

Vi jobbar med mjuka metoder och med belöningssystemet i fokus. Vi jobbar ständigt med att ändra den negativa känslan hos hunden till en positiv känsla och vi lär hunden genom belöning och lek att det alltid är lönsamt att välja sin ägare före ALLT annat i omgivningen.

Om mig

Olivia Donngrell, ägare till Lydiga Tassar

Utbildningar

  • Djurvårdare (Spånga Gymnasium) 2005
  • Hundutbildning (Medborgarskolan) 2010
  • Hundinstruktör (Hundens Hus) 2011
  • Hundpsykolog (Hundens Hus) 2012
  • Assistanshundsinstruktör (Hundens Hus) 2013
  • Hundbeteendevetare (Hundens Hus) 2014

Samt en hel del olika utbildningar som kantarellsöksinstruktör, sökinstruktör, personsöksinstruktör med mera. Jag är specialiserad på problemhundar och har själv erfarenhet av och ägt hundraser som rottweiler, schäfer och kaukasisk ovtjarka.

Dela på facebook
Dela på email
Dela på print