Husdjurssafari

Hos oss på lydiga tassar erbjuder vi dig möjligheten att på ett tryggt och planerat sätt träna miljö-, social och störningsträna din hund bland andra djur. Här hittar du bland annat höns, katter, hundar och kaniner. Vi är det första företaget som erbjuder en sådan unik möjlighet och vår prioritet är att alla djur är trygga, säkra och inte utsätts för varken stress eller fara vid träning.

Husdjurssafarin är möjlig att boka både som privatperson och för dig som vill erbjuda dina kursdeltagare det där lilla extra.

Privatperson Pris: 250 kr/30 min (inklusive moms)

Företag Pris: 250 kr/30 min (exklusive moms)

Priset avser kunder per person. Privatpersoner kan välja ifall ni vill bli vägledda av en utbildad hundpsykolog eller jobba utifrån egen erfarenhet. Företagskunder som bokar in sig för att träna sin hund på Husdjurssafarin kommer två och två där dom vardera brukar sina 45 min. Anledningen till detta är att minimera stressen för de andra djuren som finns hos Lydiga Tassar. Vid bokningen kan man önska sig ifall man vill ha ett specifikt möte med en hund eller katt (se “mina djur” under rubriken “Om oss” för mer information).

Dela på facebook
Dela på email
Dela på print